Επισκεφτείτε το The EllinikonExperience Centre

Το Experience Centre είναι ανοιχτό για όλους, με δωρεάν είσοδο. Προγραμματίστε μια επίσκεψη με τους φίλους και την οικογένειά σας σήμερα. Η online κράτηση είναι απαραίτητη για την είσοδο σας.

EC_Visit_1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Greek Map

Στάθμευση

Ελληνικό

Στάση Ελληνικό

Στάση Αμερικάνικη Βάση

Στάση Ελληνικό

Στάθμευση ποδηλάτων

Το The Ellinikon Experience Centre, είναι εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο της Αθήνας και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Βρείτε τη διαδρομή που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google Maps

Στρίψτε δυτικά από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο κάθετο δρόμο που οδηγεί στο Experience Park. Σταθμεύστε στο υπαίθριο parking και εισέλθετε στο Experience Park, όπου βρίσκεται το Experience Centre.

Θέσεις στάθμευσης

600

Δευτέρα με Κυριακή

09:0022:00

Το Experience Centre είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό, ακολουθώντας τις οδηγίες για Σταθμός Μετρό Ελληνικό.

Γραμμή Μετρό Ανθούπολη – Ελληνικό

M2

Το Experience Centre είναι εύκολα προσβάσιμο με αστικό λεωφορείο, ακολουθώντας τις οδηγίες για τις παρακάτω στάσεις.

Στάση Ελληνικό

122, Στ. Αργυρούπολη - Σαρωνίδα
171, Βάρκιζα - Στ. Αργυρούπολης
790, Γλυφάδα - Περιστέριi
A3, Ακαδημία - Γλυφάδα
Χ97, Στ. Ελληνικό - Αεροδρόμιο Αθηνών

Στάση Αμερικάνικη Βάση

124, Γλυφάδα - Στ. Αργυρούπολη
142, Ελληνικό - Καλαμάκι
171, Βάρκιζα - Στ. Αργυρούπολης

Στρίψτε δυτικά από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο κάθετο δρόμο που οδηγεί στο Experience Park. Διασχίστε το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και εισέλθετε στο Experience Park, όπου βρίσκονται οι θέσεις ποδηλάτων και το Experience Centre.

Θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων

100

Δευτέρα με Κυριακή

09:0022:00

Ο χάρτης του Experience Centre

Experience Center Map

Υπηρεσίες και Παροχές

Συνδεσιμότητα

Δωρεάν δίκτυο WiFi για όλους

Γραφείο πληροφοριών

Βοήθεια και ενημέρωση

Πρώτες βοήθειες

Για κάθε έκτακτη ανάγκη

CCTV

Για μία ασφαλή εμπειρία

Υπηρεσίες καθαρισμού

Για άριστη υγιεινή και ασφάλεια

Ασφάλεια

Υπηρεσίες φύλαξης

Τουαλέτες

Χώρος βρεφικής φροντίδας και εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ

Στάθμευση

Δωρεάν πάρκινγκ για όλους

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του Experience Centre, παρακαλούμε τους επισκέπτες να συμμορφώνονται με τους παρακάτω κανόνες:

EC_Park_2

Παρακαλούμε τους επισκέπτες να συμπεριφέρονται με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που αρμόζει σε έναν εκθεσιακό χώρο. Οι δυνατές φωνές καθώς και πράξεις που μπορεί να ενοχλήσουν την παρουσία άλλων επισκεπτών απαγορεύονται.

Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τον νόμιμο κηδεμόνα τους ή από εξουσιοδοτημένο ενήλικα. Ο συνοδός του ανηλίκου είναι υπεύθυνος για τη συνεχή επίβλεψή του, καθώς και για τη διασφάλιση της τήρησης όλων των κανόνων και κανονισμών από τον ανήλικο.

Προτείνεται στους επισκέπτες να έχουν τις κινητές συσκευές τους σε αθόρυβη λειτουργία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Experience Centre.

Άτομα υπό την επήρεια μέθης, ναρκωτικών ή που βρίσκονται σε εμφανή ψυχική κατάσταση, ικανά να προκαλέσουν βλάβη στην περιοχή ή να ενοχλήσουν άλλους επισκέπτες,δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο Experience Centre.

Το προσωπικό του Experience Centre μπορεί να αρνηθεί την είσοδο σε επισκέπτη. Επιπλέον, το προσωπικό του Experience Centre μπορεί να ζητήσει από επισκέπτη να εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις, ιδίως σε περίπτωση διαπληκτισμού, εκφοβισμού ή οποιασδήποτε άλλης υβριστικής, επιθετικής ή ανάρμοστης συμπεριφοράς προς το προσωπικό του Experience Centre ή/και άλλους επισκέπτες ή/και άλλους συμπολίτες.

Το προσωπικό μπορεί να απαγορεύσει ή να διακόψει την παραμονή των επισκεπτών στον χώρο του Experience Centre σε περίπτωση που δεν τηρούν τους κανόνες.

Συνιστάται στους επισκέπτες να αφήνουν τα τιμαλφή τους στο σπίτι και να έχουν συνεχώς μαζί τους τα προσωπικά τους αντικείμενα.Το Experience Centre παρέχει ντουλάπια για την αποθήκευση αντικειμένων, αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή κλοπή.

Οι επισκέπτες πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες χρήσης του τεχνικού εξοπλισμού εντός του Experience Centre όπως παρουσιάζονται από το προσωπικό. Πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τις οδηγίες για τη χωρητικότητα και την επιτρεπόμενη διαμονή σε κάθε χώρο.

Το κάπνισμα απαγορεύεται. - Η κατανάλωση φαγητού και ποτού δεν επιτρέπεται εντός της Κεντρικής Έκθεσης του Experience Centre εκτός από το καφέ της εγκατάστασης.

Απαγορεύεται η ρύπανση ή ρίψη αντικειμένου στο χώρο των εγκαταστάσεων. ¬

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Experience Centre με εξαίρεση τους σκύλους υπηρεσίας που συνοδεύουν άτομα με αναπηρία.

Είναι υποχρεωτικό να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας κατά της εξάπλωσης του COVID-19, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες στην είσοδο του χώρου.

Οι επισκέπτες υποχρεούνται να αναφέρουν άμεσα σε μέλος του προσωπικού, τυχόν ατυχήματα ή/και ανάρμοστη συμπεριφορά ή/και οποιαδήποτε ζημιά λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Experience Centre.

Download pdf

Η μαγνητοσκόπηση, φωτογράφιση και κινηματογράφηση για προσωπική χρήση επιτρέπεται, εφόσον πραγματοποιείται με σεβασμό στους επισκέπτες, στην αρχιτεκτονική των κτιρίων και στον περιβάλλοντα χώρο, και εφόσον συμβαδίζει με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Εξαιρούνται οι χώροι των τουαλετών, των χώρων βρεφικής φροντίδας και πρώτων βοηθειών.

Το υλικό απαγορεύεται να αναπαραχθεί σε οποιοδήποτε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη έγκριση του Φορέα Διαχείρισης του Experience Centre.

Επαγγελματικές φωτογραφίσεις, μαγνητοσκοπήσεις και κινηματογράφηση για λόγους πέραν της προσωπικής χρήσης (εμπορικός σκοπός ή σκοπός δημόσιας χρήσης και προβολής) πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ειδικής συμφωνίας με το Φορέα Διαχείρισης του Experience Centre. Το ίδιο ισχύει και για τη μαγνητοσκόπηση, φωτογράφιση και κινηματογράφηση παραστάσεων και εκδηλώσεων.

Ο Φορέας Διαχείρισης του Experience Centre διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του φωτογραφικού και κινηματογραφικού υλικού του. Σε κάθε περίπτωση που το υλικό αυτό χρησιμοποιείται από τρίτα πρόσωπα, απαιτείται σχετική προηγούμενη έγκριση του Φορέα Διαχείρισης του Experience Centre, ενώ είναι υποχρεωτική η αναγραφή της προέλευσης του υλικού, καθώς και του ονόματος του φωτογράφου ή δημιουργού.

Απαγορεύεται η χρήση drones σε οποιονδήποτε χώρο του του Experience Centre, χωρίς την προηγούμενη έγκριση του Φορέα Διαχείρισης του Experience Centre και υπό την επιφύλαξη των οριζόμενων στην ισχύουσα νομοθεσία.

Παρακαλούμε να κινείστε με χαμηλές ταχύτητες κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο στάθμευσης. Οι οδηγοί οφείλουν να προσέχουν κάθε άτομο που κινείται εντός του χώρου στάθμευσης και ιδιαίτερα τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το δικαίωμα στάθμευσης οχήματος δεν συνεπάγεται φύλαξη του οχήματος. Ο Φορέας Διαχείρισης του Experience Centre δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση φθορών, ζημιών, ή σε περίπτωση κλοπής.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κατά τη λειτουργία του συστήματος βιντεοεπιτήρησης (CCTV)

Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «Εταιρεία») είναι Υπεύθυνη Επεξεργασίας, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation, εφεξής και ως «ΓΚΠΔ» ή «GDPR») και τον εθνικό Νόμο 4624/2019 για τα προσωπικά δεδομένα. Στην παρούσα δήλωση σας παρέχουμε πληροφορίες αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων εικόνας και βίντεο κατά τη λειτουργία του συστήματος βιντεοπαρακολούθησης (CCTV) στο Experience Centre.

Ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγονται κατά τη λειτουργία του συστήματος βιντεοπαρακολούθησης είναι δεδομένα εικόνας και βίντεο των επισκεπτών και εργαζομένων του Experience Centre.

Σκοπός επεξεργασίας και νομική βάση

Χρησιμοποιούμε σύστημα επιτήρησης για τον σκοπό της προστασίας προσώπων και αγαθών. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη βάσει των εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως Yπεύθυνος Eπεξεργασίας (άρθρο 6 παρ. 1. στ ΓΚΠΔ).

Ανάλυση εννόμων συμφερόντων

Το έννομο συμφέρον μας συνίσταται στην ανάγκη να προστατεύσουμε τον χώρο μας και τα αγαθά που ευρίσκονται σε αυτόν από παράνομες πράξεις. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της υγείας, καθώς και της περιουσίας του προσωπικού μας και τρίτων, που νομίμως ευρίσκονται στον επιτηρούμενο χώρο. Συλλέγουμε μόνο δεδομένα εικόνας και βίντεο και περιορίζουμε τη λήψη σε χώρους που αξιολογήσαμε, ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα τέλεσης παράνομων πράξεων (π.χ. εγκλήματα κατά της ζωής ή της περιουσίας) ή πράξεων, που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των προσώπων και αγαθών. Σημειώνεται, πως δεν εστιάζουμε σε χώρους όπου ενδέχεται να περιορίζεται υπέρμετρα η ιδιωτική ζωή των προσώπων των οποίων λαμβάνεται η εικόνα, περιλαμβανομένου του δικαιώματός τους στο σεβασμό των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Mε ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας;

Το τηρούμενο υλικό είναι προσβάσιμο μόνο από το αρμόδιο / εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας, που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια του χώρου, και τρίτους, στους οποίους η Εταιρεία δύναται να κοινοποιεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας για την καλύτερη δυνατή εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών, όπως:

 • H εταιρεία φύλαξης με την οποία συνεργάζεται η Εταιρεία.
 • Εταιρείες που αναλαμβάνουν καθήκοντα Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων.
 • Άλλες εταιρείες του Ομίλου ή τρίτες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε για την εκπλήρωση των σκοπών της παρούσας.
 • Ασφαλιστικές εταιρείες / ασφαλιστικoί διαμεσολαβητές.
 • Αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές όταν περιλαμβάνονται στοιχεία απαραίτητα για τη διερεύνηση μιας αξιόποινης πράξης ή όταν οι αρχές ζητούν δεδομένα, νομίμως, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
 • Το θύμα ή τον δράστη μιας αξιόποινης πράξης, όταν πρόκειται για δεδομένα τα οποία ενδέχεται να αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία της πράξης.

Πώς προστατεύει η Εταιρεία τα δεδομένα σας;

Η Εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, σύμφωνα με τα τεχνολογικά πρότυπα και τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, είτε από την ίδια είτε από τρίτα μέρη για λογαριασμό της, είναι σύννομη, ενδεδειγμένη και διαθέτει το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας για να αποτρέψει κάθε μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση αυτών.

Για πόσο χρονικό διάστημα θα τηρούνται τα δεδομένα σας;

Τηρούμε τα δεδομένα για δεκαπέντε (15) ημέρες, μετά την πάροδο των οποίων διαγράφονται αυτόματα. Σε περίπτωση που στο διάστημα αυτό διαπιστώσουμε κάποιο περιστατικό, απομονώνουμε τμήμα του βίντεο και το τηρούμε έως και έναν (1) μήνα ακόμα, με σκοπό τη διερεύνηση του περιστατικού και την έναρξη νομικών διαδικασιών για την υπεράσπιση των εννόμων συμφερόντων μας, ενώ αν το περιστατικό αφορά τρίτον θα τηρήσουμε το βίντεο έως και τρεις (3) μήνες ακόμα.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν τα εξής δικαιώματα:

 • Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε δικαίωμα να μάθετε αν επεξεργαζόμαστε την εικόνα σας και, εφόσον αυτό ισχύει, να λάβετε αντίγραφο αυτής.
 • Δικαίωμα περιορισμού: έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία, όπως για παράδειγμα να μη διαγράψουμε δεδομένα τα οποία θεωρείτε απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
 • Δικαίωμα εναντίωσης: έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία.
 • Δικαίωμα διαγραφής: έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε δεδομένα σας.

Η άσκηση ενός εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας γίνεται με υποβολή σχετικού έγγραφου αιτήματός σας προς την Εταιρεία μας στο οποίο αναλαμβάνουμε να απαντήσουμε εντός προθεσμίας ενός (1) μήνα από την παραλαβή του. Γίνεται μνεία ότι η εν λόγω προθεσμία δύναται να παραταθεί για δύο (2) επιπλέον μήνες λαμβανομένης υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματός σας, ως και του αριθμού των εν γένει αιτημάτων.

Περαιτέρω, η Εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ενημερώσει, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, για τυχόν παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία ενδέχεται να θέσει σε υψηλό κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας και υπό την προϋπόθεση ότι τούτη δεν εμπίπτει σε μία από τις εξαιρέσεις που προβλέπει ρητά ο νόμος.

Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω για τυχόν απορίες/θέματα;

Για οποιαδήποτε απορία σας, διευκρίνιση ή αίτημά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση TheEllinikon.PersonalData@lamdadev.com.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι δεν ικανοποιήσαμε επαρκώς το αίτημά σας και θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία μέσω ειδικής διαδικτυακής πύλης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 | τηλ: +30 210 6475600). Αναλυτικές οδηγίες υποβολής καταγγελίας παρέχονται στην ιστοσελίδα της Αρχής.  

Πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα Βιντεοπαρακολούθησης:

Η Εταιρεία έχει εγκαταστήσει κάμερες, οι οποίες δεν καταγράφουν ήχο, σε κρίσιμα σημεία για την εποπτεία των χώρων, στους οποίους εμφανίζονται σημαντικά περιστατικά, όπως για παράδειγμα κλοπές, ατυχήματα και άλλες πράξεις που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο προσβολής τόσο την υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων, όσο και τις εγκαταστάσεις του Experience Centre.

Προσβασιμότητα

Το Experience Centre έχει σχεδιαστεί για να είναι ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους. Η ευκολία πρόσβασης για τα άτομα με αναπηρία είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Προσφέρουμε, επίσης, θέσεις στάθμευσης με προτεραιότητα και ειδικές εγκαταστάσεις τουαλέτας. Οι σκύλοι συνοδοί που ανήκουν σε άτομα με προβλήματα όρασης ή/και ακοής, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι στο Experience Centre.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Είναι μία μοναδική στο είδος της έκθεση που σας μεταφέρει στην καρδιά της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Σε ένα ανακαινισμένο υπόστεγο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, οι επισκέπτες μπορούν να ξεναγηθούν στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του The Ellinkon. Μεταβείτε στη σελίδα Η Εμπειρία για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επίσκεψή σας.

Βρίσκεται 9,7 χλμ. νότια από το κέντρο της Αθήνας, στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και ανήκει στην Ελληνικό Α.Ε. Το Experience Centre βρίσκεται μέσα στο Experience Park.

Για να ενημερώνεστε για το έργο, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του The Ellinikon.

Η είσοδος στο Experience Centre είναι δωρεάν. Είναι απαραίτητη η online κράτηση ενός δωρεάν εισιτηρίου για κάθε επισκέπτη, έτσι ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους.

Η κράτηση του δωρεάν εισιτηρίου σας πριν την επίσκεψή σας είναι απαραίτητη. Αυτό γίνεται για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Η κράτηση μπορεί να γίνει online εδώ

To Experience Centre είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, όλον τον χρόνο, εκτός από τις επίσημες αργίες.

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 09:00 - 22:00

Κλειστά:

 • 1 Ιανουαρίου - Πρωτοχρονιά
 • Κυριακή του Πάσχα
 • 15 Αυγούστου
 • 25 Δεκεμβρίου - Χριστούγεννα
 • 26 Δεκεμβρίου

Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά εδώ ή στα εκδοτήρια του Experience Centre. Φροντίστε να σαρώσετε το εισιτήριό σας στην είσοδο του Experience Centre για να λάβετε την προσωπική σας κάρτα επιβίβασης σε αυτήν την μοναδική εμπειρία.

Αν φτάσετε νωρίτερα, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε. Αν καθυστερήσετε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τη δυνατότητα εισόδου σας, λόγω των ορίων χωρητικότητας του Experience Centre.

Το εισιτήριό σας ισχύει για δύο ώρες.

Για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, ο αριθμός των επισκεπτών που μπορούμε να δεχθούμε είναι περιορισμένος. Η κράτηση εισιτηρίου είναι απαραίτητη για την είσοδο σας. Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας από τα εκδοτήρια του Experience Centre, αλλά δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το Experience Centre ως ομάδα, αλλά θα πρέπει να χωριστείτε σε μικρότερες ομάδες των 10 ατόμων, προκειμένου να ξεναγηθείτε στον χώρο.

Μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας επικοινωνώντας μαζί μας εδώ.

Το Experience Centre είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία, με αυτοκίνητο, ακόμη και με ποδήλατο.

Βρείτε την πιο γρήγορη διαδρομή προς το Experience Centre μέσα από τους Χάρτες Google.

Επίσκεψη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επίσκεψη με αυτοκίνητο: στο Experience Centre διατίθενται δωρεάν 600 υπαίθριες θέσεις στάθμευσης (ώρες λειτουργίας: Δευτ. – Κυρ.: 09:00 – 22:00).

Στο Experience Centre δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Επιτρέπονται μόνο οι σκύλοι συνοδοί.

Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά μέσα στους χώρους του Experience Centre. Το ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τις ηλεκτρονικές συσκευές θέρμανσης καπνού.

Η λήψη φωτογραφιών και η βιντεοσκόπηση επιτρέπονται μόνο για προσωπική χρήση, εφόσον πραγματοποιούνται με σεβασμό προς τους άλλους επισκέπτες, τον περιβάλλοντα χώρο και τις εγκαταστάσεις. Ωστόσο, απαγορεύονται αυστηρά στους χώρους της τουαλέτας, βρεφικής φροντίδας και πρώτων βοηθειών. Οποιαδήποτε φωτογράφηση ή κινηματογράφηση πραγματοποιηθεί, πρέπει να γίνεται σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς απορρήτου.

Το προσωπικό του Experience Centre είναι διαθέσιμο να σας ξεναγήσει στις Ζώνες και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας.

Το café –υπό την διαχείριση των Flocafe – βρίσκεται στο ισόγειο και σας προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια ποικιλία επιλογών από ροφήματα και φαγητό κατά την επίσκεψή της.

Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο Wi-Fi του Experience Centre. Για να συνδεθείτε, επιλέξτε το δίκτυο ‘The_Ellinikon_Experience’ και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για θηλασμό και για αλλαγή πάνας. Και οι δύο βρίσκονται δίπλα από τις τουαλέτες των επισκεπτών.

Αν βρεθεί και μας παραδοθεί ένα χαμένο αντικείμενο, θα μεταφερθεί στη ρεσεψιόν. Από εκεί θα μπορέσετε να το παραλάβετε. Τα χαμένα αντικείμενα θα παραμένουν στη ρεσεψιόν για έως και έναν μήνα.

Υπάρχουν ντουλάπια στη διάθεση των επισκεπτών για την αποθήκευση των προσωπικών τους αντικειμένων. Το Experience Centre δεν ευθύνεται για τυχόν κλεμμένα αντικείμενα που αποθηκεύονται στα ντουλάπια. Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της υγείας των επισκεπτών, τα ντουλάπια απολυμαίνονται μετά τη χρήση τους. Υπάρχει ένας διαθέσιμος ατμοκαθαριστής που μπορείτε να ζητήσετε για να απολυμάνετε το ντουλάπι σας.

Μπορείτε να φέρετε το μη ηλεκτρικό skateboard, το μη ηλεκτρικό σκούτερ ή το πτυσσόμενο ποδήλατό σας μέσα στο Experience Centre, αλλά θα πρέπει να το φυλάξετε σε ντουλάπι. Τα ντουλάπια έχουν περιορισμένη χωρητικότητα, επομένως εάν είναι γεμάτα ή το αντικείμενό σας δεν χωράει σε αυτά δεν θα μπορούμε να σας επιτρέψουμε να το φέρετε. Τα ηλεκτρικά σκούτερ και τα ηλεκτρικά skateboard δεν επιτρέπονται στο Experience Centre.

Το Experience Centre έχει προβλέψει την εύκολη πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία και κινητικές δυσκολίες. Ο χώρος διαθέτει ράμπες, ανελκυστήρα καθώς και τουαλέτες προσβάσιμες σε αναπηρικά αμαξίδια.

Οι σκύλοι συνοδοί για άτομα με προβλήματα όρασης ή/ και ακοής επιτρέπονται στο Experience Centre.

Στον χώρο του WC υπάρχουν τουαλέτες προσβάσιμες σε αναπηρικά αμαξίδια.

Ναι, οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν καρότσια για τα παιδιά τους στο Experience Centre.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας να εργαστείτε στο Experience Centre. Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση του Experience Centre δεν διατηρεί βάση βιογραφικών σημειωμάτων (CVs). Παρακαλούμε πολύ όπως καταχωρίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην πλατφόρμα που θα βρείτε εδώ.