Ανακαλύψτε.Βιώστε.Φανταστείτε.

The Ellinikon Park

Όραμα &Αποστολή

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Δημιουργούμε ένα έργο αστικής ανάπλασης, που δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα στοχεύει στο μέλλον. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτόν τον προορισμό με όλους εσάς και να δείξουμε πώς η καινοτομία, η αειφορία και η ποιότητα ζωής μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά στον ίδιο χώρο. Στο The Ellinikon όλα μπορούν να συνυπάρξουν.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Προκειμένου να μοιραστούμε το όραμά μας με τις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες, δημιουργήσαμε το The Ellinikon Experience Centre: ένα διαδραστικό χώρο που αποκαλύπτει τον κόσμο του The Ellinikon, μέσα από μια μοναδική εμπειρία. Πρόκειται για ένα ταυτόχρονα εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό προορισμό, που απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας. Ταξιδέψτε στο μέλλον των αστικών αναπλάσεων, σήμερα.

Η Ιστορία μας

Τιμούμε την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του Ελληνικού με κάθε τρόπο και με κάθε μας επιλογή. Το Experience Centre φιλοξενείται στο Υπόστεγο Γ’ της Πολεμικής Αεροπορίας. Έχουμε αποκαταστήσει προσεκτικά το εξ’ ολοκλήρου μεταλλικής κατασκευής συγκεκριμένο Υπόστεγο, που χρονολογείται από το 1950, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να απολαύσουν τον χώρο και να εκτιμήσουν -για ακόμη μία φορά- την αρχιτεκτονική του.

Ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον για όλους

Ellinikon overview

Οι εντατικές προσπάθειες για την αποκατάσταση του χώρου του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση του The Ellinikon: ενός πολυδιάστατου προορισμού που θέτει νέα σημεία αναφοράς για την αειφορία, την οικονομική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής. Δίπλα στην Αθήνα, το The Ellinikon, θα αποτελέσει μια νέα «έξυπνη» πόλη, τριπλάσια σε μέγεθος από το Μονακό, ανοιχτή σε όλους. Θα υποδεχτεί χιλιάδες μελλοντικούς κατοίκους και επισκέπτες και θα ενσωματώσει εξαρχής προηγμένες τεχνολογίες και βασικές υπηρεσίες όπως σχολεία και υγειονομική περίθαλψη.

Media Kits

Ψάχνετε για συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό του Experience Centre;

Email

Εικόνες του The Experience Centre

ΛΗΨΗ

Ποιοί είμαστε

Με επικεφαλής την LAMDA Development και κινητήριο δύναμη τις συνεργασίες παγκόσμιας εμβέλειας, το The Ellinikon αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην ιστορία της Ελλάδας και το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Η Lamda Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Στις αναπτύξεις της Lamda Development περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και οι Μαρίνες σε Φλοίσβο και Ελληνικό. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση.