Ζήστε σήμεραμία εμπειρίααπό το μέλλον

Ανακαλύψτε το The Ellinikon, μέσω μίας μοναδικής, διαδραστικής έκθεσης, που παρουσιάζει τις καινοτομίες του πιο φιλόδοξου και αειφόρου έργου αστικής ανάπλασης στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα.

Εξερευνήστε &Ενημερωθείτε

Ο καινοτόμος και αειφόρος τρόπος ζωής, βρίσκεται πιο κοντά από ό,τι νομίζετε. Η online κράτηση ενός δωρεάν εισιτηρίου είναι απαραίτητη για κάθε επισκέπτη του The Ellinikon Experience Centre. Κάντε τώρα την κράτησή σας και ανακαλύψτε το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Μάθετε περισσότερα για την πλούσια ιστορία της περιοχής και εξερευνήστε το μέλλον του The Ellinikon, ενός έργου μοναδικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και τεχνολογικής καινοτομίας, μέσω των συναρπαστικών διαδραστικών εγκαταστάσεων της έκθεσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

Ανακαλύψτε τις θεματικές ζώνες

Living a New Era

Εξερευνήστε ένα διαδραστικό μοντέλο του The Ellinikon και ξεναγηθείτε ψηφιακά στην πλούσια ιστορία του χώρου, καθώς και στα μελλοντικά του σχέδια.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Living in Nature

Περιηγηθείτε σε ένα τμήμα του αειφόρου Πάρκου του Ελληνικού, έκτασης 2.000.000 τ.μ., γνωρίστε τη μεσογειακή χλωρίδα του και αφεθείτε στο τοπίο και τους ήχους του.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Living the future

Γνωρίστε από κοντά τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα έργα υποδομής που αναδεικνύουν το The Ellinikon σε ένα πρότυπο μελλοντικής αστικής ανάπτυξης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Living Smart

Περιηγηθείτε σε μια από τις «έξυπνες» κατοικίες της ανάπτυξης για να πάρετε μία γεύση από τον σύγχρονο και άνετο τρόπο ζωής στο The Ellinikon.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Living by the Sea

Πάρτε μια γεύση από την αναβαθμισμένη ακτογραμμή και τη μαρίνα του The Ellinikon. Θα απολαύσετε ένα πανέμορφο μέρος, που είναι χαλαρωτικό και, ταυτόχρονα, σφύζει από ζωή.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Ένας μοναδικόςπροορισμός

Dome image
EC-Overview

Θέλετε και εσείς να γίνετε μέρος του οράματος του The Ellinikon;

Επενδύστε στο μέλλον

Το The Ellinikon ξεπερνά τα όρια της «έξυπνης» πόλης. Στο The Ellinikon Experience Centre, σας ξεναγούμε σε όλες τις αξίες και τις καινοτομίες που αποτελούν τη βάση αυτού του πρωτοποριακού έργου. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τη πρώτη διαδραστική έκθεση που είναι αφιερωμένη σε ένα έργο αστικής ανάπλασης.

1800+

τ.μ. εκθεσιακού χώρου

5

θεματικές ζώνες για εξερεύνηση

20+

διαδραστικές εγκαταστάσεις

Ανοιχτό

για όλες τις ηλικίες

Δωρεάν

είσοδος

Θέλετε και εσείς να γίνετε μέρος του οράματος του The Ellinikon;

Επενδύστε στο μέλλον

Μια εμπειρίαγια όλους

The Hellinikon Park

Τhe Ellinikon Experience Park

Το Experience Centre βρίσκεται στο Experience Park: έναν χώρο 70 στρεμμάτων χτισμένο στη θέση του ιστορικού αεροδρομίου της Αθήνας. Το πάρκο έχει περισσότερα από 500 δέντρα και 55.000 φυτά, και με εκπλήξεις που περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ EXPERIENCE PARK

The Ellinikon Collection

Μία επιλεγμένη συλλογή αντικειμένων κατασκευασμένων με βιώσιμο τρόπο σας περιμένει για να αγοράσετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Κάθε ένα είναι εμπνευσμένο από την τέχνη, τον σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και τη φιλοσοφία του The Ellinikon.

Το Café

Μαθαίνοντας για τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη μπορεί να σας ανοίξει η όρεξη. Επισκεφθείτε το café μας για απολαυστικό καφέ και ροφήματα, μεγάλη ποικιλία από γλυκές λιχουδιές και πληθώρα προτάσεων για φαγητό.