Ανακαλύψτε την πόλη του μέλλοντος

Το Experience Centre σας ταξιδεύει σε ένα κόσμο καινοτομίας, αειφορίας και φιλοδοξίας. Μέσα από πέντε θεματικές ζώνες με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και διαδραστικές εμπειρίες θα μάθετε τους βασικούς στόχους, τη φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά του The Ellinikon.

Living in Nature

ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Εξερευνήστε τη φύση και μάθετε περισσότερα για τη συμβολή της στην ευημερία και την ευεξία του ανθρώπου, απολαμβάνοντας τον περίπατό σας στο Πάρκο του Ελληνικού. Το The Ellinikon διαθέτει περισσότερα από 2.000.000 τ.μ. χώρων πρασίνου, επαναπροσδιορίζοντας τον κλασικό τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται μια αστική ανάπλαση. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και να χαλαρώσετε, βιώνοντας μοναδικές εμπειρίες.

EC_Bike_Ride_1

LivingSmart

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα μοιάζει το σπίτι του μέλλοντος; Επισκεφθείτε μία από τις πιο σύγχρονες κατοικίες του The Ellinikon και θα γνωρίσετε μια νέα διάσταση στον άνετο και σύγχρονο τρόπο ζωής της καθημερινότητας των κατοίκων του. Η ζώνη “Living Smart” θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο να αντιληφθείτε πόσο συναρπαστική, εύκολη και «έξυπνη» θα είναι η ζωή εκεί.

EC_SH_1

Living by theSea

Η ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ

Ήρθε η στιγμή που η γαλήνη της ακτής και ο παλμός της πόλης γίνονται ένα. Η αναβαθμισμένη ακτογραμμή και η μαρίνα του The Ellinikon δημιουργούν ένα προορισμό γεμάτο ζωή και ταυτόχρονα χαλαρωτικό. Απολαύστε τη θέα στην πανέμορφη ακτογραμμή και μάθετε περισσότερα για την εμβληματική Ριβιέρα του The Ellinikon.

Ellinikon Marina Overview
EC_Boat2

Το μέλλον είναι εδώ.

Ζήστετην εμπειρία